9 t/m 24 juni
expositie
" e x p a n s i e "
creatieve experimentele fotografie
Plaats:
't Kerkje Pastoor Loefsweg 1 Velp (Grave)
Expositiedata:
9 en 10 juni, 16 en 17 juni, 23 en 24 juni
Openingstijden:
12.00 uur tot 17.00 uur
Opening :
zaterdag 9 juni om 14.00 uur
De groep 'Experimentele en Creatieve Fotografie' van Centrum voor de Kunsten De Lindenberg (Nijmegen) laat een selectie zien uit het werk dat zij de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Dertien zéér verschillende fotografen hebben elkaar gevonden in de 'experimenteel-creatieve' cursusgroep van de Nijmeegse docent Wam Valenteijn. In de loop der jaren vormden zij een hechte en enthousiaste groep van fotografen die - individueel of als groep - al verschillende exposities hebben gehouden.

Uitgangspunt bij het werk van de fotografen is steeds een van tevoren afgesproken thema, of één bepaalde (analoge of digitale) bewerkingstechniek. Daarmee proberen zij, ieder op een eigen persoonlijke manier, een onverwachte dimensie aan hun werk toe te voegen: experimenteel en scheppend. Soms is het resultaat alleen een foto, soms zijn foto's gecombineerd met andere materialen om zo tot een nieuwe 'beeldtaal' te komen.

Docent Wam Valenteijn vertrekt binnenkort naar Frankrijk. De expositie biedt een mooie gelegenheid om hem met een passende selectie uit het werk van de afgelopen jaren te bedanken voor zijn ongedwongen inspiratie en zijn passie voor 'de taal van het beeld'.Klik hier om verder te gaan naar
een overzicht van de expositie
foto's tentoonstelling enz.